Vivace

Vivace er et barnekor bestående av ca 65 medlemmer fra. 6 - 18 år.

Koret er inndelt i fem ulike grupper: guttekor, aspirantkor, barnekor, juniorkor og ungdomskor. Vi øver hver uke, har mange spennende konserter og opptredener og reiser på ulike turer.

På denne siden vil vi fortløpende oppdatere om hva som skjer, legge ut bilder fra turer vi har vært på og legge ut informasjon om våre konserter.

Er det noe du lurer på eller kan du tenke deg å være med? Ta kontakt! Enten via mail til siv.anette.lorentzen@inderoy.kirken.no, eller på telefon 951 222 01.

KORTUR TIL SPANIA!

Vivace ungdomskor reiste i slutten av august 2016 på turnè til Calahonda i Spania. Vi deltok på gudstjeneste og hadde konsert i Sjømannskirka i Costa del Sol - et fantastisk sted og utrolig trivelig bemanning!

I tillegg sang vi flotte konserter i Nerja, Fuengirola, på den norske skolen og i selveste katedralen i Malaga!

Vi hadde en fantastisk tur - dette husker vi hele livet.

Sakshaug kyrkjekor

Sakshaug kyrkjekor er et kor med lang fartstid og teller i dag ca 25 medlemmer. Koret har ulike prosjekter gjennom året.

I tillegg synger koret på ulike gudstjenester gjennom året, blant annet allehelgensaften, konfirmasjoner, 1. juledag med flere.

Koret øver fra 19.45 til 21.45 tirsdager på Kjerkstu, Straumen. Vi ønsker oss gjerne nye medlemmer, så møt opp på en øvelse og se om dette er noe for deg!

Leder i koret er Olaug Denstadli og dirigent er Siv Anette Lorentzen.