Konserter

"Turnèkonsert" - 29.oktober i Stiklestad kirke

Ungdomskoret til Vivace reiser på en liten turnè til Stiklestad kirke og ønsker både inderøyninger, verdalinger og andre hjertelig velkommen til en stemningsfull søndagskonsert.

"Astrid Lindgren-konsert" - 30.oktober klokka 18.00 i Sal A på Akset.

Vivace aspirantkor og barnekor inviterer til Astrid Lindgrenkonsert! Her får publikum høre flere kjente sanger og fortellinger fra Lindgren-universet. Barn oppfordres til å kle seg ut som en figur fra Lindgrens verden. Hujedamej, det blir bra! Velkommen!

"Turnèkonsert" - 9.november i Stjørdal kirke, Kimen

Ungdomskoret til Vivace reiser på en liten turnè til Stjørdal kirke og ønsker både inderøyninger, stjørdalinger og andre hjertelig velkommen til en stemningsfull konsert.

"Julekonsert" - 3.desember i Sakshaug kirke

Vivace barne- og ungdomskor inviterer til tradisjonell julekonsert i Sakshaug kirke. Her deltar både aspirantkoret, barnekoret, juniorkoret og ungdomskoret. Velkommen!

"Jul utenfor allfarvei" - 7.desember klokka 19.00 i Mosvik kirke

Torsdag 7. desember kommer de profesjonelle operasangerne Camilla Stenhoff Vist (Inderøy), Maija Skille (Levanger), Ola Marius Ryan (Namsskogan) og Kjetil Støa (Verdal) til Mosvik kirke med julekonserten "Jul utenfor allfarvei". Med seg har de Atmasukha Ananda (Selbu) på piano og Edith Therese Johnsen (fiolin). Arrangører er Operaen i Bjørvika Nord og Stiftelsen Ytterøy Bygdetun. Konserten er en del av en liten førjulsturné, som gjester mindre kirker på Innherred - Ytterøy, Mosvik og Malm. Repertoaret vil bli kjente og ukjente klassiske julesanger og det vil også være allsang. Operasangerne og Ananda er alle en del av det faste ensemblet til Operaen i Bjørvika på Ytterøy, som hver sommer arrangerer sommeropera på øya. Alle har nasjonale og internasjonale sangerkarrierer, men benytter enhver anledning til å opptre i hjemlige trakter. Flere av kunstnerne har vært elever ved musikklinja på Inderøy v.g.s. og kjenner sterk tilknytning til området. Forhåndssalg av billetter skjer på kultar.no og Coop Mosvik.

Billetter: 300,- (voksne), 200,- (studenter) og 100,- (barn)

"Luciamorgen" - 13.desember klokka 07.00 i Sakshaug kirke

Vivace barne- og ungdomskor feirer skikkelig lucia og inviterer til konsert klokka 07.00 i Sakshaug kirke. Dette var en suksess i fjor! Velkommen på en stemningsfull konsert!

"Julekonsert" - 14.desember kl. 19.00 i Sakshaug kirke

Inderøy videregående skole holder sin tradisjonelle julekonsert i Sakshaug kirke.