Påmelding til konfirmantåret 2019/2020

Påmelding til konfirmantåret 2019/2020
Created by silje.vang.pedersen on 13.06.2019 14:00:19

Velkommen som konfirmant 2019/2020. Påmelding skjer her! Velkommen som konfirmant 2019/2020! Her finner du linken til påmelding. Dette er en https-kobling som er sikker å bruke, all informasjon kommer bare til oss og ingen andre steder. 

Når du trykker på linken kommer du til et skjema som skal fylles ut. Flott om konfirmant og foresatte gjør dette sammen slik at det blir mest mulig korrekt :) Alle felt som er farget må fylles ut. Det er mulig å laste opp et bilde av konfirmanten underveis. Dette brukes bare av oss som skal være sammen med konfirmantene dette året slik at vi har en mulighet til å lære litt navn før vi treffer konfirmantene til høsten. I tillegg kommer det et spørsmål om det er ok at vi publiserer bilder og navn av konfirmanten. Dette gjelder bilder fra leiren og andre happenings gjennom året, samt at navnene publiseres i Kjerkbladet, TrønderAvisa og på hjemmesidene våre. Vi håper dette er greit, men har forståelse om det er ting som forhindrer at dette kan gjøres. 

Konfirmantene har mulighet til å delta på undervisning enten onsdag eller torsdag på Kjerkstu på Sakshaug. Dette starter med mat når konfirmantene kommer fra skolen, også starter undervisninga 14.30 og varer til 16.30. Sett kryss for hvilken dag dere ønsker. Om det i ettertid viser seg at valgte dag blir vanskelig, ta kontakt med oss så bytter vi. Det er ingen problem! 

Når dere har fylt ut skjemaet etter beste evne og trykker send kommer det en bekreftelsesmail til epostadressen til foresatte, ikke til konfirmantens adresse. I tillegg kommer det en mail til den på kontoret som har ansvar for konfirmantundervisningen, og dere registreres som konfirmant i våre systemer. Dere får en bekreftelsesmail om at påmeldingen er mottatt og det kommer en mail til oss her på kontoret. Når dere har fylt ut skjemaet kommer dere tilbake til forsiden. 

 

For påmelding, trykk her:

 

Onsdag 19.juni klokka 17.00 er det et informasjonsmøte for foreldre og konfirmanter. Her vil dere få høre litt om opplegget og få mulighet til å stille spørsmål. Hjertelig velkommen dit! 

Vi gleder oss til et nytt konfirmantår! 

 

print